Kedves Testvérünk!

A Fényrend Közösség hírlevelét olvasod, amelyben közelgő programjainkra, valamint nemrég közzétett spirituális előadásainkra hívjuk fel a figyelmed. Kérjük, hogy továbbítsd ezt a levelet mindazoknak, akiket érdekelhet közösségünk tevékenysége. Köszönjük!

Az AKTUS Misztériuma Fényrend
Október 16 | 19•00-21•00 | Magnet  - Bojtorján terem (Bp., Andrássy út 98.)

A szexualitás olyan kétélű fegyver, amelyet az Emberiség korszakokon keresztül többnyire önmaga ellen használt fel, leginkább a tudatlanság és a vágy-gondolatok lángolása miatt. Valóban lehetetlen feltörni azt a bilincset, amellyel isteni lények kötötték és kötik magukat újra és újra az anyagi világ nehézségeihez? Az előadás során erre a kérdésre kaphatnak választ mindazok, akiknek van füle a hallásra.

Hozzájárulás: 2000 Ft.

FONTOS INFORMÁCIÓK:
A teremben rendelkezésre álló helyek (45db) több, mint fele már előjelentkezésben elkelt. Amennyiben szeretnéd az ülőhelyedet garantálni, mielőbb írj a fenyrend(kukac)fenyrend(pont)hu email címre.

A termet kb. 18•30-kor nyitjuk meg, a rendelkezésre álló helyek elfoglalására akkortól van lehetőség azoknak, akik előzetesen jelentkeztek. Aki előjelentkezett, de 18•50-ig nem érkezik meg, annak a helyét nem tudjuk garantálni. Akik nem jelentkeztek előzetesen, azok a teremben fennmaradó helyeket 18•50-től foglalhatják el.

Megnézem a Facebook-on

A Belső Fény Útja Fényrend
November 16-17 (szombat-vasárnap) | Vác környéke

A Belső Fény Útja a Fényrend 9 fokozatú spirituális képzése, amelyet Laci, a közösség vezető testvére tart. A résztvevőknek módja nyílik a elsajátítani az öngyógyítás, a belső alkímia, a mágia, a kézrátétellel történő gyógyítás, az angyalokkal való kommunikáció módszereit. Megismerkedhetnek a rúnákkal, a rovással, a tarot arkánumaival, a kabbalával, a kristályok alkalmazási lehetőségeivel, az agycella-cserével, és még sok egyéb módszerrel és önfejlesztési gyakorlattal. Minden fokozat egy teljes hétvégét vesz igénybe, amelyek 6 hetente - 2 havonta követik egymást. A fokozatok egymásra épülnek, későbbi becsatlakozásra nincs lehetőség. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik késznek érzik magukat arra, hogy az egész képzést végigcsinálják.

JELENTKEZÉS: FENYREND(kukac)FENYREND(pont)HU, NÉV ÉS TELEFONSZÁM MEGADÁSÁVAL!

Hozzájárulás: 30eFt/fokozat.

További részletekért kattints az alábbi gombra. Várunk szeretettel!

További információ

Nyitott kapuk Fényrend
Közösségünk vezető testvérének októberi üzenete

A Fényrend Közösség alapítójának üzenete, amelyben a Segíts Magadon című előadás hagyományait követve mindenki által elvégezhető, egyszerű spirituális gyakorlatok, módszerek hangzanak el. Minden évben legalább 5 alkalommal megnyílnak az alsó és a felső világ kapui, amelyek az emberek többségét rendkívüli módon megterhelhetik. Különösen nehéz ezek közül az őszi napéj-egyenlőség valamint a halottak napja körüli és közötti időszak.

Hogyan lehetséges hatékony védelmet vonni magunk köré és otthonunk köré? Hogyan lehetséges kezelni az érzelmileg és mentálisan lehúzó hatásokat? Hogyan lehetséges távol tartani magunktól a különféle megszálló lényeket, amelyek energiát vonnak el tőlünk? Mindezekre a kérdésekre választ adott a Fényrend vezető testvére ebben a rövid, bő húsz perces üzenetben.

Az átadott gyakorlatok csak akkor igazán hatásosak, ha RENDSZERESEN végzi őket valaki. Az a cél, hogy e gyakorlatok mindennapi rutinná, megszokássá váljanak! Az Új Föld ideje csak akkor jöhet el, amikor az emberiség többsége napi szinten kezdi alkalmazni ezeket az egyszerű, ám rendkívül hatékony elveket. Jó hallgatást, sok megértést kívánunk!

Megnézem a YouTube-on

A Második Eljövetel Fényrend
Korábbi előadásunk felvétele

Ha még nem láttad-hallottad volna ezt a videót, úgy ajánljuk figyelmedbe. Az eljövendő ötödik típusú társadalom legfontosabb kulcsával, a Nagy Lelkek hívásának, érkezésük utáni védelmének és segítésének gyakorlati lehetőségeivel foglalkozott a Fényrend vezető testvére.

Hogyan tudta Mária, József és Jézus előkészíteni Krisztus földi megnyilvánulását több, mint kétezer évvel ezelőtt? Hogyan tud hasonló módon eljárni a mai ember? Hogyan lehetséges hívni egy Nagy Lelket? Mindezen kérdéskörökben igyekezett tolmácsolni a Fény Rendjének válaszait közösségünk vezető testvére.

Megnézem a YouTube-on
WWW Facebook Youtube Email